Bulmor zijladers | ITS Hendrion

Bulmor zijladers

Bulmor is een Oostenrijkse fabrikant van 2-weg zijladers en 4-weg zijladers. Op het gebied van de 2-weg zijladers zijn ze marktleider, een expert in het creëren van individuele oplossingen voor het verplaatsen van lange, zware en omvangrijke goederen. Bulmor zijladers worden gebruikt in verschillende industriën, zoals hout, staal, aluminium en kunststoffen. 

Votex Bison bouwt al jaren, met groot succes, transportmiddelen voor bijzondere en/of zeer zware toepassingen. Van elektrische 4-weg zijladers tot elektrische pallettrucks en speciale voertuigen. De oplossing is altijd op maat.

Beide partijen hebben hun krachten gebundeld onder de naam Bulmor.

Ruimte is vandaag de dag een kostbare aangelegenheid, hierop is veel te besparen door inzet van zijladers. In vergelijking met een normale koplader heftruck zijn padbreedte reducties van minimaal 50% zeker mogelijk. Dit betekent enorme kostenbesparingen op ruimte en voorraadbeheer. Door de zeer uitgebreide modellenreeks van Bulmor is er voor iedere denkbare magazijnsituatie een oplossing te creëren door Bulmor

Dankzij de jarenlange ervaring weet Bulmor precies waar het om gaat bij speciale interntransportmiddelen: gebruiksgemak, kracht en betrouwbaarheid.
Het gebruiksgemak wordt bereikt door goed te luisteren naar de klanten en die systemen aan te dragen die door iedereen probleemloos ingezet en begrepen kunnen worden.
De kracht komt tot uiting in het volledig eigen ontwerp en de robuuste bouw door hoog gekwalificeerd personeel in de eigen Oostenrijkse fabriek in Perg.
De betrouwbaarheid komt voort uit de toepassing van topklassetechniek, modulaire bouw, onderhoudsvrije componenten en een uitstekende onderdelenvoorziening.

Elektro 4-weg zijladers
Bulmor levert een uitgebreide range 4-weg zijladers met standaard uitvoeringen met capaciteiten oplopend vanaf 2 ton tot en met 10 ton. Diverse cabine typen zijn leverbaar, zoals langs, dwars en diagonaal cabines, open en eventueel gesloten voor buitengebruik.
ok zijn de cabines in verschillende maatuitvoeringen leverbaar. Bulmor 4-weg zijladers zijn uitgevoerd met een elektronisch meerweg stuursysteem en een voorgeselecteerde rijrichting rijschakelaar. Een elektronisch controlesysteem controleert continu iedere stuurbeweging aan alle stuurassen en corrigeert deze waar nodig. Via het Bulmor informatie terminal (BIT) heeft de chauffeur de keuze uit 12 verschillende stuurprogramma’s.

Voor meer informatie, of een offerte op maat, kunt u contact opnemen met  Willem Verlaat via willem.verlaat@itshendrion.nl of via verkoop@itshendrion.nl 

Waarom een zijlader

Met een zijlader kunt u producten in de lengterichting vervoeren, waarbij het product primair is ontwikkeld om lange goederen te transporteren. In tegenstelling tot de heftruck, kan een zijlader  in de lengterichting rijden en hoeft het product geen draai te maken van 90 graden. ITS Hendrion is dealer van Bulmor zijladers. Bulmor levert op de modernste op maat gemaakte zijladers. U hebt de keuze tussen elektrisch aangedreven zijladers, diesel zijladers of lpg zijladers. Op basis van het gebruik van uw heftruck kijken wij welke oplossing het beste bij u past.

Klik hieronder voor de algemene Bulmor brochure
Bulmor brochure

 

4.0 t - 8.0 t

4.0 t - 8.0 t

Type:
DQn 40-50
​DQ 50-60
​DQr 50-60
​DQn 60-80
​DQs 60-80

Contact
3.0 t - 8.0 t

3.0 t - 8.0 t

Type:
EQc 30-40
​EQn 40-50
​EQ 60-80
 

Contact
10 t - 16 t

10 t - 16 t

Type:
DQ 100-120
​DQ 130-150
​DQ 160-180

Contact
2.0 t - 4.5 t

2.0 t - 4.5 t

Type:
EFY 20-35
​EFY 40-45
​EFY 50-60
​EFYCO 30-35
​EFYCO 40-45

Contact
2.0t - 7.0t

2.0t - 7.0t

Type:
EMU 20-30
​EMSII 20-35
​EMSII 40-45
​EMSII 50-60
​EMSII 70

Contact
Onze producten
product
Warehouse
Lees verder