Bulmor zijladers

Met een zijlader kunt u producten in de lengterichting vervoeren, waarbij het product primair is ontwikkeld om lange goederen te transporteren. In tegenstelling tot de heftruck, kan een zijlader  in de lengterichting rijden en hoeft het product geen draai te maken van 90 graden.
ITS Hendrion is dealer van Bulmor Votex Bison zijladers. 

Klik hieronder voor de algemene brochure:
Bulmor brochure

Bulmor zijladers

Waarom een zijlader

Bulmor is een Oostenrijkse fabrikant van 2-weg zijladers en 4-weg zijladers. Op het gebied van de 2-weg zijladers zijn ze marktleider, een expert in het creëren van individuele oplossingen voor het verplaatsen van lange, zware en omvangrijke goederen. Bulmor zijladers worden gebruikt in verschillende industrieën, zoals hout, staal, aluminium en kunststoffen. 

Votex Bison is een Nederlandse fabrikant en bouwt al jaren, met groot succes, transportmiddelen voor bijzondere en/of zeer zware toepassingen. Van elektrische 4-weg zijladers tot elektrische pallettrucks en speciale voertuigen. De oplossing is altijd op maat.

Beide partijen hebben hun krachten gebundeld onder de naam Bulmor Votex Bison.

Door de zeer uitgebreide modellenreeks van Bulmor Votex Bison is er voor iedere denkbare magazijnsituatie een oplossing te creëren.

Dankzij de jarenlange ervaring weet Bulmor Votex Bison precies waar het om gaat bij speciale interntransportmiddelen: gebruiksgemak, kracht en betrouwbaarheid.
Het gebruiksgemak wordt bereikt door goed te luisteren naar de klanten en die systemen aan te dragen die door iedereen probleemloos ingezet en begrepen kunnen worden.
De kracht komt tot uiting door continue innovatie in het volledig eigen ontwerp en de robuuste bouw. 

Elektro 2-weg en 4-weg zijladers
Bulmor Votex Bison levert een uitgebreide range 2-weg en 4-weg zijladers met standaard uitvoeringen met capaciteiten oplopend vanaf 2 ton tot en met 25 ton. Diverse cabine typen zijn leverbaar, zoals langs, dwars en diagonaal cabines, open en eventueel gesloten voor buitengebruik.

Voor meer informatie, of een offerte op maat, kunt u contact opnemen met  Willem Verlaat via willem.verlaat@itshendrion.nl of via verkoop@itshendrion.nl 

 

5.0 t - 8.0 t

5.0 t - 8.0 t

Type:
DQn 50
​DQ 50-60
​DQr 50-60
​DQn 60-80
​DQs 60-80

Download brochure

Contact
3.0 t - 8.0 t

3.0 t - 8.0 t

Type:
​EQn 40-50
​EQ 60-80

Download brochure

Contact
10 t - 16 t

10 t - 16 t

Type:
DQ 100-120
​DQ 130-150
​DQ 160-180

Download brochure

Contact
BMS 50-70

BMS 50-70

Type: 
BMS 50-70 Bulmor

Download Brochure

Contact
EQ80

EQ80

Type:
EQ80 Betonmischer

Download brochure

Contact