Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor uw nieuwsbrief-aanmelding!

Vanaf nu zult u onze nieuwsbrieven ontvangen.

U bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.

Uw e-mailadres is bekend bij ons, maar u staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben u een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om uw account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen Roger.

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op uw ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die u dient te volgen om uw aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens u deze e-mail ontvangt.

linkedin facebook
telefoon+31 (0)88 67 67 600
Intern transport & Hoogwerkers
Slide background

Stöcklin warehouse

Stöcklin is een ervaren, internationale Zwitserse leverancier van complete intra logistieke systemen. Zij ondersteunt, begeleid, ontwerpt en realiseert klantspecifieke systemen met betrekking tot magazijnlogistiek en -beheer. Daarnaast levert Stöcklin duurzame custom-made magazijntrucks en zijn zij tevens koploper in de markt op het gebied van Automatisch Geleide Voertuigen (AGV’s).

ITS Hendrion werkt samen met, en is tevens importeur van de magazijntrucks van Stöcklin, voor Nederland. De producten van Stöcklin, voornamelijk geproduceerd in eigen beheer, zijn duurzaam en hebben door hun hoge kwaliteit zeer lage onderhoudskosten. De trucks zijn door hun innovatieve en klantgerichte oplossingen, geschikt voor in iedere branche en inzetbaar onder de meest zware of speciale omstandigheden.

Standaard zijn de Stöcklin trucks al robuust en voor jarenlange inzet gebouwd, maar voor speciale omstandigheden zijn de trucks geheel naar de wens van de klant aan te passen. Zo zijn de trucks geheel of gedeeltelijk verzinkt, of in roestvrij Inox staal uit te voeren. Verder kunnen de trucks worden uitgevoerd met gesealde afdichtingen, waardoor zij geschikt zijn voor natte omstandigheden. En door toepassing van verwarmde schakelingen en vriesolie, zijn de trucks probleemloos in te zetten in vriescellen. De vlees-, vis- en voedselverwerkende industrie, zijn omgevingen waar men volop gebruik maakt van onze Stöcklinproducten. 

ATEX
In omgevingen met ‘ATEX zones’ (explosie gevoelig), zoals in de petrochemische industrie, heeft Stöcklin, af fabriek, hierop ATEX aangepaste magazijntrucks. Stöcklin is een van de weinige fabrikanten die zijn magazijntrucks al in de productielijn direct volgens ATEX normen kan opbouwen. Naast het feit dat dit de meest goedkope oplossing is, is het ook de  meest efficiënte, omdat de truck na levering niet meer naar een gespecialiseerd bedrijf hoeft om achteraf ATEX gereed te maken.

AGV
Stöcklin levert tevens én is koploper op het gebied van Automatisch Geleide Voertuigen, de zogenaamde AGV’s. Hiervoor levert Stöcklin momenteel de Eagle Ant 0 pallettruck en de Eagle Ant 1 stapelaar. Deze trucks doen hun werk geheel autonoom, zonder chauffeur of bediener.Deze trucks zijn eenvoudig in te passen in bestaande logistiekeprocessen, doordat de bestaande infrastructuur met enkele eenvoudige middelen aangepast
kan worden voor geheel autonoom
intern transport.

Door toepassing van lithium batterijen in combinatie met een geheel automatisch oplaadsysteem, heeft men ook hier geen omkijken naar. Door toepassing van de bovengenoemde batterijtechniek in combinatie met snelle batterijladers is een 24/7 inzet geen enkel probleem meer.  

Stöcklin, een merk dat concurreert op kwaliteit!
En hierdoor duurzamer en waardevast!

Voor meer informatie, over een product op maat of over de mogelijkheden op leasegebied, neem vrijblijvend contact op met accountmanager Willem Verlaat via willem.verlaat@itshendrion.nl of via info@itshendrion.nl.

Omschrijving
Type:
Hefvermogen:
Kenmerk:
Optioneel:
Brochure 1:
Brochure 2:
Elektropallettruck
EDP
1.3t - 2.0t
Diverse modellen
Roestvrij staal
Serie 1.3t
Serie 1.6t - 2.0t
Omschrijving
Type:
Hefvermogen:
Optioneel:
Brochure 1:
Brochure 2:
Orderpicker
EDPK2000 serie
2.0t
Roestvrij staal
EDPK2000 serie
ESPK20 serie
Omschrijving
Series:
Optioneel:
Brochure 1:
Brochure 2:
Brochure 3:
Stapelaar
ED, EH, ES serie
Verschillend
EDS serie
EHS serie
ES serie
Omschrijving
Type:
Hefvermogen:
Brochure:
Handpallettruck
SHR2000
1.3t - 2.0t
SHR 2000 serie

 
   
 
Onze producten
product
bulmor zijladers
Lees verder
Meer weten over ITS Hendrion?
Neem gerust geheel vrijblijvend
contact met ons op.
telefoon

+31 (0)88 67 67 600

Contact

ITS Hendrion BV.
Postadres
Postbus 56
1800 AB Alkmaar
info@itshendrion.nl

Algemeen
+31 (0)88 67 67 600

Administratie
+31 (0)88 67 67 690

Fax
+31 (0)88 67 67 699

Vestigingen

Alkmaar
Fluorietweg 31C
1812 RR Alkmaar
+31 (0)88 67 67 610
info@itshendrion.nl

Eindhoven
Mispelhoefstraat 7
5651 GK Eindhoven
+31 (0)88 67 67 640
eindhoven@itshendrion.nl

Onderdelen
Fluorietweg 31D
1812 RR Alkmaar
+31 (0)88 67 67 660
onderdelen@itshendrion.nl

Nieuwsbrief