Over ons | ITS Hendrion

Over ons

Voor al uw vragen op het gebied van intern transport bieden wij een oplossing. Van heftrucks, reachtrucks, stapelaars en zijladers, tot hoogwerkers, schrobmachines en overig rollend materieel. Ons klantenportfolio bestaat uit bedrijven uit diverse branches, die ieder vragen om een eigen aanpak en gespecialiseerde producten.

IT’S OUR MISSION:
ITS HENDRION is een klantgerichte, professionele en betrouwbare Service Provider.
Door persoonlijk en deskundig advies wil ITS HENDRION intern transport optimaliseren door de
kosten te beperken en het rendement te verhogen.

IT’S OUR VISION:
ITS HENDRION wil zowel voor de klant als zijn medewerkers een partner zijn. Veiligheid, vakmanschap, continuïteit, transparantie en vertrouwen staan hierbij hoog in het vaandel. ITS HENDRION streeft naar een
flexibele en proactieve dienstverlening waarbij de klant totaal ontzorgd wordt.

IT’S OUR CORE:
Vakmanschap - Door het verzorgen van een hoogwaardige leeromgeving en constante bijscholing beschikken onze medewerkers over veel kennis en expertise. Van service en onderhoud, tot de verkoop, verhuur en lease van intern transport materieel.
Vertrouwen - Ons doel is een betrouwbare relatie met iedere partner. Discreet omgaan met uw gegevens, daar voelen wij ons prettig bij.
Transparantie - Wij geloven in een open en transparante relatie met onze partners.
Continuïteit - Om alle stakeholders continuïteit te bieden vragen wij een gezonde winstmarge op onze producten en diensten.
Veiligheid - Wij hechten veel waarde aan uw veiligheid. Jaarlijks krijgt ons intern transport materieel een AMTeK keuring (Aboma- Keboma). Bovendien werken wij volgens VCA* en ISO9001 richtlijnen. 

Onze producten
product
Zijladers
Lees verder
Meer weten over ITS Hendrion?
Neem gerust geheel vrijblijvend
contact met ons op.