Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor uw nieuwsbrief-aanmelding!

Vanaf nu zult u onze nieuwsbrieven ontvangen.

U bent reeds aangemeld met het ingevoerde e-mailadres.

Uw e-mailadres is bekend bij ons, maar u staat op niet-actief in de ontvangstlijst. Wij hebben u een bevestigingsmail met een activeringslink gestuurd om uw account weer actief te maken en de nieuwsbrief in de toekomst te ontvangen Roger.

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief en ontvangt een bevestigingsmail op uw ingevoerde e-mailadres met daarin een activeringslink die u dient te volgen om uw aanmelding te bevestigen.
Het kan enkele minuten duren alvorens u deze e-mail ontvangt.

linkedin facebook
telefoon+31 (0)88 67 67 600
Intern transport & Hoogwerkers
Slide background

Onderhoud

ITS Hendrion specialiseert zich al meer dan 50 jaar in het leveren van service en onderhoud. Door onze landelijke dekking kunnen wij snel en tegen lage kosten service en onderhoud bieden. Tevens stelt onze eigen opleiding ons in staat om vakmanschap te leveren en te waarborgen. Hetgeen voor ons de basis is voor een toekomstbestendige en daarmee betrouwbare relatie. 

Online monitoringssysteem

Een onderdeel van een toekomstbestendige en betrouwbare relatie is ons eigen online monitoringsysteem. Het monitoringssysteem helpt ons om samen de kosten te beheersen en te minimaliseren. Het geeft u volledig inzicht in de planning, kosten, historie, facturatie, werkbonnen etc. Het beheren van uw vloot wordt hierdoor veel eenvoudiger en een stuk overzichtelijker.
Een overzicht van de voordelen: 

Online storingen melden - Op een eenvoudige wijze kunt u een storing via het systeem melden.
Lopende werkorders - U krijgt direct een totaaloverzicht van alle lopende werkorders (indien aanwezig).
Historische werkorders - Voor alle werkorders is een totaaloverzicht beschikbaar welke geëxporteerd kan worden voor bijvoorbeeld een analyse of bewerking.
Prijsopgaven - Indien gewenst wordt voor service en onderhoud vooraf een prijsopgaaf gedaan. Een overzicht hiervan wordt in ons monitoringssysteem weergeven.
Werkbonnen en keuringen - Vanuit de werkorders heeft u altijd toegang tot de bijbehorende werkbonnen en keuringsrapporten.
Configuraties  - U heeft altijd de beschikking over de kerngegevens van uw totale vloot. Samengevat met de belangrijke kenmerken zoals merk en type, maar ook met de laatste tellerstand, keuringsdatum en planning voor de volgende keuring.
Onderdelenboek - Vanuit de configuratie kunt u beschikken over de tot de truck behorende onderdelenboeken en handleidingen.
Werkorders - Vanuit de configuratie kunnen alle bijbehorende werkorders eenvoudig worden geselecteerd.
Planning - In het monitoringssysteem is de planning voor het komende jaar weergeven.
Facturen - Vanuit de werkorders en vanuit de configuraties kunt u alle facturen raadplegen.
Exporteren - Overal is het mogelijk om opgevraagde gegevens te exporteren. 

Vervangend materieel

Wij ambiëren een relatie waar klanten ten alle tijd hun activiteiten kunnen voortzetten. Om deze situatie te realiseren heeft ITS Hendrion trucks op voorraad staan. Dit stelt ons in de gelegenheid om een vervangende truck of hoogwerker aan te bieden bij ongevallen of defecte machines. 

Veiligheid en levensduur

In de Arbowetgeving is vastgelegd dat intern transportmaterieel jaarlijks gekeurd dient te worden. Naast het borgen van veiligheid, begunstigen jaarlijkse keuring ook de levensduur van intern transport materieel. In praktijk zorgt dit voor minder stilstand, een hogere inruilprijs en een hogere productiviteit. Wij keuren het materieel middels het onafhankelijke AMTeK systeem van Aboma. Het AMTeK systeem is een hoogwaardig systeem wat speciaal is ontwikkeld voor bedrijven die kiezen voor veiligheid en betrouwbaarheid. 

 

Onze producten
product
bulmor zijladers
Lees verder
Meer weten over ITS Hendrion?
Neem gerust geheel vrijblijvend
contact met ons op.
telefoon

+31 (0)88 67 67 600

Contact

ITS Hendrion BV.
Postadres
Postbus 56
1800 AB Alkmaar
info@itshendrion.nl

Algemeen
+31 (0)88 67 67 600

Administratie
+31 (0)88 67 67 690

Fax
+31 (0)88 67 67 699

Vestigingen

Alkmaar
Fluorietweg 31C
1812 RR Alkmaar
+31 (0)88 67 67 610
info@itshendrion.nl

Eindhoven
Mispelhoefstraat 7
5651 GK Eindhoven
+31 (0)88 67 67 640
eindhoven@itshendrion.nl

Onderdelen
Fluorietweg 31D
1812 RR Alkmaar
+31 (0)88 67 67 660
onderdelen@itshendrion.nl

Nieuwsbrief