Twee nieuwe Doosan's B20X-7 heftrucks voor Wout's Tegelhandel Amsterdam


Sinds jaar en dag is Wout's Tegelhandel uit Amsterdam een gewaardeerde klant van ITS Hendrion en heeft men Daewoo heftrucks uit 2004 rijden. Daewoo is voorganger van, en sinds 2005 overgegaan naar, het merk Doosan, en heeft nog altijd prima functionerende heftrucks rijden. Vanwege de goede ervaringen met dit merk door de jaren heen, heeft Wout's nu dan ook gekozen voor de nieuwe Doosan B20X-7.
Deze nieuwe Doosan B20X-7 trucks zijn 4-wiel trucks die door de nieuw ontwikkelde achter-as net zo krap kan draaien als een 3-wiel heftruck. Men heeft hiermee nu dus de grote stabiliteit van een 4-wiel truck en de ruimtebesparing van een 3-wiel truck.

Doordat de chauffeurs de gehele dag op de heftrucks zitten, zijn deze uitgevoerd met de ergonomisch gevormde chauffeursstoelen in combinatie met een finger-tip bediening voor alle hydraulische functies in de rechter armsteun. Ook de rijrichting schakelaar is geïntegreerd in de armsteun, waardoor alle belangrijke functies binnen handbereik van de rechterhand. De handrem van deze trucks werkt geheel automatisch, waardoor deze nooit meer vergeten kan worden, wat de veiligheid ten goede komt.
Om de chauffeurs ook fysiek te ontlasten, zijn de trucks naast de sideshift ook uitgevoerd met hydraulisch bedienbare vorkverstelling.

De twee nieuwe trucks zijn nu voor het eerst uitgevoerd met zogenaamde 'non marking' banden, om zwarte bandensporen tegen te gaan op de werkvloer. 

Op de foto onze accountmanager Willem met directeur Patrick Wout, opvolger van zijn vader, de heer Wout senior.

Wilt u meer weten over deze truck en zijn mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op met onze accountmanager Willem Verlaat:
E: willem.verlaat@itshendrion.nl
M: +31 (06) 150 184 51 

Naar nieuwsoverzicht