Speciale levering bij Sandvik DC in Venlo

Afgelopen week heeft accountmanager Ilona een occasion elektrische 8 tonner heftruck uit mogen leveren bij Sandvik DC te Venlo.

Deze Raniero 8 tonner heftruck is een speciale container uitvoering. Ondanks zijn hefhoogte, kan de heftruck gemakkelijk in een 10 tot 45FT container.

De Raniero AC80-9-CO-C is samengesteld naar de wens van de klant. Zo is er nog een volledige cabine opgebouwd en de heftruck is voorzien van langere lepels.

Sandvik is een high-tech engineering groep welke producten en diensten aanbiedt aan de klant voor extra productiviteit en winstgevendheid.

Sandvik is groot geworden door hun toonaangevende apparatuur en tooling systems voor het snijden van metalen. Onder andere apparatuur en hulpmiddelen, service en technische oplossingen voor de mijnbouw en overige bouw industrie. Producten in geavanceerde roestvaste stalen, evenals speciale legeringen en producten voor industriële verwarming

De afgelopen jaren draagt ITS Hendrion zorg voor de elektrische Bulmor zijladers, heftrucks en overig intern transport binnen Sandvik DC Venlo.

ITS Hendrion bedankt Sandvik DC Venlo nogmaals voor het mogen leveren en de prettige samenwerking.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ilona Groenen via:
iIona.groenen@itshendrion.nl of op nummers:
M: 06-150 184 43
T: 088-676 76 84

 

 

 

Naar nieuwsoverzicht