Samenwerking ITS en Impco: Verlaag uw kosten en waarborg de veiligheid op de werkvloer!


VERBETER UW VEILIGHEID – REAL TIME MANAGEMENT – VERLAAG TOTAL COST OF OWNERSHIP

   
                        
 

OptaFleet management systeem:
Na diverse testcasussen (en leveringen als gevolg!) bij een aantal van onze klanten, kunnen wij met trots en enthousiasme meedelen dat ITS Hendrion sinds dit jaar een samenwerking is aangegaan met Impco.
Impco levert een merkonafhankelijk managementsysteem (‘OptaFleet’) dat helpt de veiligheid op de werkvloer te waarborgen, real time management informatie biedt en de total cost of ownership van het industriële wagenpark verlaagt.

Als enig in Nederland op dit moment, kunnen wij u dit systeem leveren! Een systeem waarmee u uw vloot kunt managen. Anywhere, Anytime!
 

        

         

De voertuigen worden uitgevoerd met de zogenaamde Electronic Control Unit (ECU). Middels overige randapparatuur en bijbehorende software, worden alle functies geprogrammeerd.
Het systeem is getest en inzetbaar in de meest zware industriële omgevingen en geschikt voor zowel  extreem hoge als extreem lage temperaturen.

OptaFleet Web Applicatie
Gegevens worden opgeslagen en verzameld in een database, welke toegankelijk zijn voor geautoriseerde gebruikers.
Een beveiligde login geeft u toegang tot real-time inzicht in uw voertuigen en bestuurders.

Het algemene dashboard voorziet u van een kort overzicht van de actuele status van voertuigen, bestuurders en gebeurtenissen. Eveneens treft u hier waarschuwingen en herinneringen met betrekking tot bijvoorbeeld uw licentie, snelheidsovertredingen of botsingen

Zo bent u altijd en overal up to date via uw computer of mobiele app.

 

                 Op de site van Impco leest en leert u meer over dit systeem.  www.optafleet.com
 

Wilt u meer weten over wat dit systeem voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan voor meer informatie, of een demonstratie, contact op met ITS Hendrion – Ilona Groenen, via telefoonnummer (06) 150 184 43 of 088-6767600 of per mail: ilona.groenen@itshendrion.nl.

Share on:     Share to Facebook Share to Facebook Share to Facebook

Naar nieuwsoverzicht

Onze producten
product
Warehouse
Lees verder
Meer weten over ITS Hendrion?
Neem gerust geheel vrijblijvend
contact met ons op.