Online ERP-systeem biedt klanten ITS Hendrion volledige transparantie

Door het unieke online ERP-systeem hebben klanten van ITS Hendrion volledig inzicht in de onderhoudsplanning, kosten, historie, facturatie en werkbonnen van hun materieel.
‘Ons systeem is volledig geautomatiseerd, maar ook volledig transparant voor onze klanten. Daarmee onderscheiden wij ons ten opzichte van veel collega’s’, vertelt Jasper Boers van ITS Hendrion.

Niet alleen medewerkers van ITS Hendrion, maar ook klanten hebben toegang tot de informatie over de machines. Boers: ‘Het mooie is dat onze klanten daarmee ook 24/7 zelf storingen aan machines kunnen doorgeven. 
De klant beschikt over dezelfde informatie als ITS Hendrion, wat het beheer en de administratie van het intern transportmaterieel voor onze klanten eenvoudiger en overzichtelijker maakt. Tegelijkertijd biedt het systeem medewerkers van ITS Hendrion de mogelijkheid om hun klanten een advies op maat te geven. ‘Zij kunnen de cijfers nauwkeurig analyseren en vervolgens een passend advies geven.’

Lees het volledige artikel op de site van: Regio in Bedrijf

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende demonstratie, kunt u contact opnemen met Jasper Boers, commercieel directeur ITS Hendrion B.V.
E: jasper.boers@itshendrion.nl
T: (088) 676 76 83
M: (06) 538 988 73

Naar nieuwsoverzicht