Nieuwe lease Carer F80HD voor Schneider uit Hoorn


Vrijdag 13 september jongstleden hebben wij bij Schneider Electric Manufacturing B.V. een jong gebruikte Carer F80HD afgeleverd.
Deze Carer F80HD vervangt de Carer R60N uit 1997.
De Carer R60N moest na ruim 20 jaar worden vervangen, níet omdat deze truck afgeschreven is, maar door verandering van de werkzaamheden binnen Schneider.
Naast het lossen van rollen plaatstaal wordt de truck ook gebruikt voor het wisselen van stempels van de Heilbron stans en profileermachine. In deze stans en profileermachine worden onder andere kabelgoten geproduceerd.
Tot voor kort wogen de zwaarste stempels rond de 5.000 kg en waren te handelen door de oude Carer R60N. Echter door productie uitbreiding zijn zwaardere stempels noodzakelijk tot ruim 6.000 kg. Deze zijn niet meer veilig te wisselen door de Carer R60N en daarom moest er een zwaardere vervanger komen. Deze zwaardere vervanger word geleased door Schneider en komt uit 2015 met weinig uren op de teller.
Doordat deze truck niet nieuw is kunnen wij de truck tegen een gereduceerd maandtarief in de lease zetten.
De Carer F80HD is uitgevoerd met cabine voor de inzet buiten, hier worden de vrachtauto’s gelost.

Er is wederom voor een Carer gekozen omdat bij diverse vergelijkbare ander typen en merken heftrucks het chassis langer en de draaicirkel groter is.
In verband met de beperkte ruimte binnen is een zo krap mogelijke draaicirkel en een zo kort mogelijk chassis noodzakelijk. Ondanks het feit dat de truck grote afmetingen heeft, is de instap in de ergonomische gevormde cabine lekker laag. De boven liggende neigcilinders zorgen voor een veilige en stabiele hefmastbediening.

Op de foto’s is te zien dat de chauffeurs worden geïnstrueerd door onze technisch specialist Robin Groot en de overdracht door accountmanager Willem Verlaat..

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons via: info@itshendrion.nl of willem.verlaat@itshendrion.nl of via telefoonnummer(s):
T.: 088-67 67 600
M.: 06-150 184 51

Naar nieuwsoverzicht