Levering AB Lift schaarhoogwerker met werkhoogte van 19,5 meter | ITS Hendrion

Levering AB Lift schaarhoogwerker met werkhoogte van 19,5 meter

banner

Denkavit Voorthuizen (veevoerbedrijf) ontvangt een AB Lift schaarhoogwerker.

De schaarhoogwerker is speciaal aangeschaft voor het nieuwe magazijn en heeft een werkhoogte van maar liefst 19,5 meter. Hiermee is dit een van de grotere scharen in de markt.
De hoogwerker is volledig elektrisch en 4-wiel aangedreven en daarnaast ook 4-wiel bestuurbaar. Men kan op hoogte rijden als de ondergrond zich hiervoor leent.

Als optie heeft Denkavit er voor gekozen om de schaar uit te laten rusten met hydraulische stempels, voor nog meer stabiliteit voor het werken op hoogte.

Men heeft voor de AB lift S195-12EWDS gekozen, omdat deze schaar door zijn compacte bouw zeer geschikt is voor de inzet op smalle gangpaden tussen de magazijnstellingen van het nieuwe magazijn. Door de 4-wielbesturing is de hoogwerker gemakkelijk deze paden in te sturen. De 4 hydraulische stempels zorgen er voor dat de hoogwerker ook op de minder vlakke vloeren is in te zetten en zorgt er daarnaast voor een heel veilige en stabiele werksituatie.

Op de foto de heren Woud Veldhuizen, midden projectleider bij Denkavit (en enthousiast was over de grote stabiliteit van de hoogwerker) en rechts de heer Berri Mulder (TD Denkavit) met wie onze accountmanager Willem (links op de foto) heeft samengewerkt om de hoogwerker te mogen leveren.

Voor meer informatie of de mogelijkheden voor uw bedrijf, neem vrijblijvend contact op met onze accountmanager Willem Verlaat via 06-150 184 51 of info@itshendrion.nl

 

Share on:     Share to Facebook Share to Facebook Share to Facebook

Naar nieuwsoverzicht

Onze producten
product
Zijladers
Lees verder
Meer weten over ITS Hendrion?
Neem gerust geheel vrijblijvend
contact met ons op.