Custom made, robuust en ijzersterk: dat is Stöcklin | ITS Hendrion

Custom made, robuust en ijzersterk: dat is Stöcklin

 

Stöcklin is een ervaren, internationale Zwitserse leverancier van complete intra logistieke systemen. Zij ondersteunt, begeleid, ontwerpt en realiseert klantspecifieke systemen met betrekking tot magazijnlogistiek en -beheer. Daarnaast levert Stöcklin duurzame custom-made magazijntrucks en zijn zij tevens koploper in de markt op het gebied van Automatisch Geleide Voertuigen (AGV’s).

ITS Hendrion werkt samen met, en is tevens importeur van de magazijntrucks van Stöcklin, voor Nederland. De producten van Stöcklin, voornamelijk geproduceerd in eigen beheer, zijn duurzaam en hebben door hun hoge kwaliteit zeer lage onderhoudskosten. De trucks zijn door hun innovatieve en klantgerichte oplossingen, geschikt voor in iedere branche en inzetbaar onder de meest zware of speciale omstandigheden.

Standaard zijn de Stöcklin trucks al robuust en voor jarenlange inzet gebouwd, maar voor speciale omstandigheden zijn de trucks geheel naar de wens van de klant aan te passen. Zo zijn de trucks geheel of gedeeltelijk verzinkt, of in roestvrij Inox staal uit te voeren. Verder kunnen de trucks worden uitgevoerd met gesealde afdichtingen, waardoor zij geschikt zijn voor natte omstandigheden. En door toepassing van verwarmde schakelingen en vriesolie, zijn de trucks probleemloos in te zetten in vriescellen. De vlees-, vis- en voedselverwerkende industrie, zijn omgevingen waar men volop gebruik maakt van onze Stöcklinproducten. 

ATEX
In omgevingen met ‘ATEX zones’ (explosie gevoelig), zoals in de petrochemische industrie, heeft Stöcklin, af fabriek, hierop ATEX aangepaste magazijntrucks. Stöcklin is een van de weinige fabrikanten die zijn magazijntrucks al in de productielijn direct volgens ATEX normen kan opbouwen. Naast het feit dat dit de meest goedkope oplossing is, is het ook de  meest efficiënte, omdat de truck na levering niet meer naar een gespecialiseerd bedrijf hoeft om achteraf ATEX gereed te maken.

AGV
Stöcklin levert tevens én is koploper op het gebied van Automatisch Geleide Voertuigen, de zogenaamde AGV’s. Hiervoor levert Stöcklin momenteel de Eagle Ant 0 pallettruck en de Eagle Ant 1 stapelaar. Deze trucks doen hun werk geheel autonoom, zonder chauffeur of bediener.Deze trucks zijn eenvoudig in te passen in bestaande logistiekeprocessen, doordat de bestaande infrastructuur met enkele eenvoudige middelen aangepast
kan worden voor geheel autonoom
intern transport.

Door toepassing van lithium batterijen in combinatie met een geheel automatisch oplaadsysteem, heeft men ook hier geen omkijken naar. Door toepassing van de bovengenoemde batterijtechniek in combinatie met snelle batterijladers is een 24/7 inzet geen enkel probleem meer.  

                                                    Stöcklin, een merk dat concurreert op kwaliteit!
                                                           En hierdoor duurzamer en waardevast!

Voor meer informatie, over een product op maat of over de mogelijkheden op leasegebied, neem vrijblijvend contact op met accountmanager Willem Verlaat via willem.verlaat@itshendrion.nl of via info@itshendrion.nl.

 

 

Naar nieuwsoverzicht