Bijzonder bezoek aan Mora Italië | ITS Hendrion

Bijzonder bezoek aan Mora Italië

Bezoek Mora - door accountmanager Ilona Groenen:
"Recent  bezochten wij samen met onze klant Ardagh Metal de fabriek van Mora Carrelli Elevatori te Italië.
Mora, opgericht in 1972, produceert al meer dan veertig jaar elektrische, thermische en op maat gemaakte oplossingen. 
Voor Ardagh Metal uit Oss stond een order uit voor een zware 16 tons(!) elektrische heftruck, waar we ter plaatse polshoogte van zijn gaan nemen.

Heel indrukwekkend om te zien dat alles in eigen beheer en met eigen personeel tot een mooi eindresultaat leidt. Alles in de fabriek van Mora wordt met de hand gemaakt, wat leidt tot kwalitatieve heftrucks. 

Aan het einde van de rondleiding stond daar dan de Mora EP160RA elektrische heftruck. De truck was zo goed als klaar (levering aan Ardagh staat gepland voor 15 november), nog enkel een aantal kleine zaken moesten worden afgesteld. Ook de plaatsing van de camera’s en blue light spot werd in overleg met de klant kort gesloten.

Natuurlijk mocht zowel de klant als wij zelf een stukje rijden in de Mora 16 tonner. Wat mij meteen opviel is dat deze (super) grote truck heel soepel rijdt en draait over de weg, hierdoor is de truck heel gemakkelijk en licht te besturen, wat bevestigt wat op hun site te lezen staat: 'Mora heftrucks maken hoge productieopbrengsten, snelle en nauwkeurige rijmanouvres mogelijk, met aandacht voor veiligheid en ergonomie'.

Een bijzonder bezoek aan een bijzondere fabriek!"

Wilt u weten wat wij voor úw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@itshendrion.nl of via 088-67 67 600.
 

Share on:     Share to Facebook Share to Facebook Share to Facebook

Naar nieuwsoverzicht

Onze producten
product
Heftrucks
Lees verder
Meer weten over ITS Hendrion?
Neem gerust geheel vrijblijvend
contact met ons op.