Genie hoogwerkers

Bereik meer met ITS Hendrion en Genie.

Genie is een wereldberoemd merk en marktleider in de productie van hef- en materiaalbehandelingsapparatuur, waaronder hoogwerkers. Hieronder vindt u meer gedetailleerde informatie over de verschillende soorten hoogwerkers die Genie produceert.

Genie hoogwerkers


Schaarhoogwerkers
Deze hoogwerkers hebben een platform dat omhoog en omlaag kan worden bewogen met behulp van een schaar-mechanisme. Ze zijn ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen die een hoog hefvermogen en grote werkruimte vereisen. Genie produceert schaarhoogwerkers met verschillende hefvermogens, werkhoogten en platformafmetingen.

Telescoop hoogwerkers
Deze hoogwerkers hebben een rechte, telescopische arm die kan worden verlengd om hoge en verre gebieden te bereiken. Ze zijn ideaal voor toepassingen die een hoog bereik en wendbaarheid vereisen. Genie produceert telescoophoogwerkers met verschillende hefvermogens, werkhoogten en reikwijdtes.

Telescopische kniktelescoophoogwerkers
Deze hoogwerkers hebben een rechte, telescopische arm die kan worden verlengd en gebogen om moeilijk bereikbare gebieden te bereiken. Ze zijn ideaal voor toepassingen waarbij een hoge reikwijdte en manoeuvreerbaarheid vereist zijn. Genie produceert telescopische kniktelescoophoogwerkers met verschillende hefvermogens, werkhoogten en reikwijdtes.

Verticale masthoogwerkers:
Deze hoogwerkers hebben een compact ontwerp en een verticale mast die omhoog kan worden gebracht. Ze zijn ideaal voor binnentoepassingen die hoge wendbaarheid en bereik vereisen in kleine ruimtes. Genie produceert verticale masthoogwerkers met verschillende hefvermogens, werkhoogten en platformafmetingen.

Genie biedt ook een breed scala aan accessoires en opties voor hun hoogwerkers, waaronder verschillende platformmaten, voedingsbronnen, banden, platformbedieningsopties en meer.

Wij kijken graag samen met u welke hoogwerker het beste bij uw situatie past. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op via verkoop@itshendrion.nl