JLG Hoogwerkers

Bereik meer met ITS Hendrion en JLG.

JLG is een hoogwaardig merk dat zich onderscheidt door hun duurzame ontwerpen. Hierdoor kunnen de hoogwerkers langer gebruikt worden voordat deze onderhoud nodig gaan hebben en kunt u uw productiviteit verhogen. Hieronder vindt u meer gedetailleerde informatie over de verschillende soorten hoogwerkers die JLG produceert.

Wij kijken graag samen met u welke hoogwerker het beste bij uw situatie past. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op via verkoop@itshendrion.nl

 

JLG

JLG Hoogwerkers


Masthoogwerkers
Wanneer u werkzaamheden op hoogte gaat uitvoeren in een omgeving waar horizontale ruimte beperkt is, biedt een masthoogwerker de ideale oplossing. Dankzij zijn verticale lift kan deze machine in krappe omgevingen gebruikt worden. Daarnaast is een masthoogwerker een veiliger en praktischer alternatief voor ladders. Hierdoor kunt u veiliger en met meer vertrouwen uw werkzaamheden uitvoeren. Daarbij zorgt de bewegingsvrijheid voor meer productiviteit en gemak. Binnen ons assortiment hebben we zowel verrijdbare- als duwbare uitvoeringen voor nog meer gemak en precisie.  

Toucan® masthoogwerkers
De JLG Toucan® biedt dezelfde voordelen als een normale masthoogwerker, maar biedt extra precisie en bereik dankzij de knikmogelijkheid in de laatste trede van de verticale lift. Werk gemakkelijk en storingvrij op, over en rond montagelijnen, rekken, leidingwerk of scheidingswanden. Deze masthoogwerkers hebben dikke non-marking banden, schone en efficiënte elektrische aandrijving en een hellingsvermogen van 25%.

Elektrische schaarhoogwerkers
Dankzij het duurzame ontwerp van de JLG schaarhoogwerkers hoeft deze schaarhoogwerker minder vaak in onderhoud, waardoor uw productiviteit kan worden verhoogd. Daarbij draagt deze ook bij aan een stillere werkruimte, bent u minder afhankelijk van hydraulische oliën en heeft de machine geen uitstoot. Dat is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. De innovatieve bedieningselementen en compacte afmetingen maken deze serie uiterst mobiel.

Elektrische knikarmhoogwerkers
De eisen rondom milieuvriendelijke apparatuur nemen tegenwoordig steeds meer toe. Zo stellen gemeenten steeds meer eisen aan ‘groen’ bouwen bij nieuwbouw en renovatie. De JLG-serie knikarm-hoogwerkers kenmerkt zich door een langere bedrijfstijd dankzij  een vermindering van het aantal benodigde onderhoudsbeurten. Net als bij de elektrische schaarhoogwerkers, draagt ook deze serie bij aan een stillere werkruimte, bent u minder afhankelijk van hydraulische oliën en heeft de machine geen uitstoot. Dat is goed voor het milieu én voor uw portemonnee.